Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2020, 19:07
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Nora Mojsejová a Slaytiiina rapujú: Nedajte sa Oje**ť, chceme keš, pohneme sa a sme na Refresheri

HUDBA SLAYTIIINA
Uložiť Uložené

Prekvapivá novinka je chytľavejšia, ako by si očakával.

Nora Mojsejová a Slaytiiina vydávajú spoločnú skladbu s názvom Nedajte sa Ojeb*ť. Nora síce nedoručila vlastnú slohu, minimálne lipsync však naznačuje, že by to zvládla a ako bonus sa spoločne so Slaytiiinou spolu predvádzajú vo videoklipe od Lukáša Kasáka. O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral Sinato.

Odporúčané
Adam alias Slaytiiina: Naša spoločnosť je netolerantná, ľudia mi prajú smrť. Heterosexuálni muži ma ale v kluboch balia často Adam alias Slaytiiina: Naša spoločnosť je netolerantná, ľudia mi prajú smrť. Heterosexuálni muži ma ale v kluboch balia často 20. mája 2019, 15:18

Samotný text postavila dvojica na hláške, ktorou sa Nora preslávila ešte počas politickej kampane v dobe, keď mala ambíciu vstúpiť do vysokej politiky. V klipe nechýbajú ani zábery z ikonických videí, kde Nora Mojsejová radila Slovákom, prípadne sa vyhrážala, ako bude riešiť svoje problémy v Štrasburgu. 

Nuž, sen sa im splnil, pohli sa a sú na Refresheri. 

Keď sme sa v máji 2019 Slaytiiiny pýtali, ako sa plánuje v hudbe posúvať, povedala nám, že síce plánuje nové skladby, nechce sa však tomuto remeslu venovať profesionálne: „Hudba je niečo, čo ma vždy fascinovalo. V blízkej dobe plánujem vydať ďalšie skladby, nepovažujem sa však za žiadneho veľkého speváka. Je to iba hobby,“ povedal Adam alias Slaytiiina pre Refresher.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia