Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 21:54
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Baby Yoda požiera neoplodnené vajíčka mimozemskej rodiny. Internet z toho nie je nadšený

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Zachovajte pokoj, technicky vzaté žiadne deti nezjedol.

10. kapitola seriálu Mandalorian je za nami. Po tom, čo bol v predošlej časti Baby Yoda odsunutý na okraj, sa opäť viac zapojil do deja. Mando mal v epizóde za úlohu preniesť žabiu ženu k jej manželovi, ktorý by oplodnil vajíčka. Mali tak zabezpečiť, že jej rodina celkom nevymrie. Lenže tieto vajíčka fascinovali Baby Yodu natoľko, že ich začal pojedať. 

V priebehu celej epizóde ich zjedol hneď niekoľko, a to aj napriek tomu, že na neho Mando neustále kričal, aby to nerobil. Baby Yoda neskôr zjedol aj pavúka, akoby to bola najlepšia sladká dobrota na svete. Je to jednoducho mimozemské dieťa, ktoré si do úst vloží všetko, čo mu príde na chuť. 

Odporúčané
Tip na hry: Tieto 3 hry ťa rozplačú aj rozosmejú. Svojimi originálnymi nápadmi a hrateľnosťou ťa úplne pohltia Tip na hry: Tieto 3 hry ťa rozplačú aj rozosmejú. Svojimi originálnymi nápadmi a hrateľnosťou ťa úplne pohltia 12. novembra 2020, 10:40

Niektorým divákom to však značne prekážalo. Nevedeli prijať fakt, že Baby Yoda požiera žabie deti. Ako sa však vyjadril jeden z tvorcov v tíme Lucasfilm, Baby Yoda v skutočnosti pojedá len obyčajné vajíčka, nie odlišné tým, aké si bežne užívame na raňajky aj my. Stále totiž nie sú oplodnené, čo zaznie aj v seriáli. Aj napriek tomu je však predstava, že Baby Yoda pojedá potenciálnych potomkov takmer vyhynutej rodiny znepokojujúca.

Posledné dve časti seriálu jednoznačne dokázali, že nejde o klasický rodinný seriál, aké by si na Disney+ očakával. A to je dobre, keďže svet Star Wars by sčasti mal byť temný a depresívny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia