Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 13:12
Čas čítania 0:46
Adam Novosad

VIDEO: Mazurek je urevaný nácek, ukazoval poslanec Žiak, keď člen ĽSNS rozprával. Strčil doňho, ale papier mu vytrhol až Suja

NEWS MILAN MAZUREK SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Roztržku medzi Milanom Mazurekom a Miroslavom Žiakom zachytila kamera.

Na pôde parlamentu sa dnes odohrala roztržka medzi koaličným poslancom Miroslavom Žiakom a členom ĽSNS Milanom Mazurekom. Žiak z SaS sa počas Mazurekovho vystúpenia v pléne rozhodol napísať na papier frázu „urevaný nácek” a s papierom sa prišiel postaviť k rečníckemu pultu.

Odporúčané
Peter Pellegrini nepôjde protestovať s Ficom a Kotlebom na výročie 17. novembra. Vraj sa zdrží protiprávneho konania Peter Pellegrini nepôjde protestovať s Ficom a Kotlebom na výročie 17. novembra. Vraj sa zdrží protiprávneho konania 12. novembra 2020, 12:36

Milanovi Mazurekovi sa nápis pochopiteľne nepozdával, tak sa ho Žiakovi snažil vytrhnúť z rúk, čo sa mu nepodarilo. Zahnal sa naňho a po chvíli do Žiaka rovno strčil, na čo poslancov začalo upozorňovať vedenie parlamentu.

Domov
Zdieľať
Diskusia