Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2020, 11:45
Čas čítania 1:30
Adam Novosad

Zuzana Čaputová kritizuje vládu a hovorí o pocite neistoty: Chcem požiadať zodpovedných o jasnú komunikáciu, odkázala

NEWS IGOR MATOVIČ ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka vyzvala vládnych politikov, aby obyvateľom poskytovali jasné a zrozumiteľné informácie.

Zuzana Čaputová prežíva posledné týždne rovnakú neistotu ako väčšina obyvateľov Slovenska. Vo svojom najnovšom statuse opísala, ako ju počúvanie ranných správ v súčasnej situácii viac znepokojuje ako upokojuje.

„Počúvala a čítala som viaceré protichodné informácie, mnohé boli iba v podobne nezodpovedaných otázok. Výsledný dojem z toho je veľmi nejasný a chaotický,“ napísala.

Odporúčané
Na Slovensku pribudlo 1 728 nových pozitívnych na koronavírus. Vyliečilo sa 359 osôb Na Slovensku pribudlo 1 728 nových pozitívnych na koronavírus. Vyliečilo sa 359 osôb 22. októbra 2020, 10:01

Prezidentka v poslednom čase vládu Igora Matoviča viackrát skritizovala za to, ako nejasne komunikuje s obyvateľstvom o nových opatreniach a obmedzeniach v pandémii koronavírusu. Čaputová upozorňuje, že nás pravdepodobne čaká ďalšie obmedzovanie, a preto podľa nej potrebujeme racionálne, vecné a predvídateľné kroky zo strany zodpovedných politikov a inštitúcií.

Domov
Zdieľať
Diskusia