Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2020, 7:53
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

VIDEO: Matovič si spravil hanbu v živom vysielaní z Bruselu. „Can I go one time? Next time,“ pýtal si opakovaný pokus

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič sa prihovoril z Bruselu, neuvedomil si však, že ide naživo. Anglicky hovoriaci kameraman mal čo robiť, aby ho pochopil.

Igor Matovič v súčasnosti reprezentuje Slovensko v Bruseli, kde lídri EÚ rokujú o epidemiologickej situácii, vzťahoch so Spojeným kráľovstvom, ako aj o zmene klímy a vzťahoch s Afrikou.

V snahe odprezentovať priebeh rokovaní a zaujať postoj za Slovensko sa predviedol v živom vysielaní pred médiami v Európskom parlamente. Krátke video zachytáva, ako najprv hovorí, že nevie ako má začať, následne s úsmevom hovorí o tom, ako tento samit môže byť začiatkom niečoho veľmi pekného. Keď sa však zamotá do vlastných slov, od kameramana si vypýta druhý pokus slovami: „Can I go one time? Next time,“ pýtal si slovenský premiér opakovaný pokus, keď sa pomýlil. Až potom prišiel na to, že v skutočnosti ide celý čas naživo. Udrel sa po čele, zasmial sa a svoju reč zopakoval ešte raz.

Domov
Zdieľať
Diskusia