Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2020, 19:58
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Tom Hanks sa v emotívnej westernovej dráme pokúsi dostať stratené dievča k jej rodine. Poškuľujú po nej ale násilníci

FILMY A SERIÁLY NEWS OF THE WORLD
Uložiť Uložené

Snímka dorazí do kín v decembri tohto roka.

Štúdio Universal prekvapivo vydalo prvý trailer pre svoju westernovú drámu News of the World. V súčasnej dobe, keď sa všetky filmy odkladajú na rok 2021, je ohlásenie premiéry s prvými zábermi z filmu za Vianoce 2020 celkom odvážne. Ostáva nám len dúfať, že film vtedy bude skutočne premiérovať.

Odporúčané
Matt Damon má 50 rokov. Ako sa stal z nenápadného chlapca nečakaný oscarový víťaz a ktoré jeho filmy by si mal vidieť? Matt Damon má 50 rokov. Ako sa stal z nenápadného chlapca nečakaný oscarový víťaz a ktoré jeho filmy by si mal vidieť? 8. októbra 2020, 9:16

V prvom traileri totiž vyzerá ako veľmi kvalitná westernová dráma, ktorá sa navyše nebojí počítačových trikov. Hlavným hrdinom príbehu je spravodajský hlásateľ kapitán Jefferson Kyle Kidd (Tom Hanks), ktorý sa po konci americkej občianskej vojny vydá na cestu naprieč Texasom, aby tamojším ľuďom čítal správy.

Domov
Zdieľať
Diskusia