Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2020, 18:45
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Justin Bieber odfotil Crocsy v bazéne. Hodnota akcií výrobcu papučí vzápätí výrazne narástla

OSOBNOSTI CROCS JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Známy spevák odfotil Crocsy v bazéne a sila jeho Instagramu sa o pár hodín prejavila na akciových trhoch. Už čoskoro by sme sa mali dočkať exkluzívnej spolupráce medzi hudobníkom a značkou.

Imidž obuvi značky Crocs síce dokáže poriadne polarizovať, už aj vďaka známym osobnostiam ako Ariana Grande či Post Malone patria ikonické papuče medzi atraktívne módne kúsky. 

Teraz oznámil spoluprácu so spoločnosťou Crocs aj Justin Bieber, ktorý však zatiaľ neprezradil veľa. Na svoj Instagram jednoducho pridal fotku tejto obuvi v bazéne a dodal popis „čoskoro“. Príspevok za pár hodín prekročil hranicu milióna lajkov, oveľa väčším úspechom je však skutočnosť, že firme poskočila cena akcií smerom nahor až o približne 11 %, informuje Business Insider. Vzhľadom na to, že zatiaľ nikto nevie, čo bude výsledkom tejto spolupráce, ide o veľké prekvapenie.

Odporúčané
Justin Bieber dostane padáka, skončí na ulici, ale viera v Boha mu nedovolí vzdať sa. Novinku venuje každému, kto prišiel o prácu Justin Bieber dostane padáka, skončí na ulici, ale viera v Boha mu nedovolí vzdať sa. Novinku venuje každému, kto prišiel o prácu 18. septembra 2020, 17:29
Domov
Zdieľať
Diskusia