Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2020, 17:29
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Justin Bieber dostane padáka, skončí na ulici, ale viera v Boha mu nedovolí vzdať sa. Novinku venuje každému, kto prišiel o prácu

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin Bieber a Chance The Rapper sa po dlhšom čase spojili, aby na skladbe Holy pripomenuli poslucháčom, aká dôležitá je v živote viera.

Justin Bieber síce vydal v prvej polovici roka po dlhšej hudobnej pauze album Changes, no kvôli pandémii nedostal možnosť odprezentovať ho fanúšikom naživo. Opäť sa tak viac zameral na novú tvorbu. Obzvlášť sa venuje reakcii na aktuálne dianie. Už sme sa dočkali napríklad karanténnej skladby s Arianou Grande s názvom Stuck with U, a teraz sa opäť Biebs venuje ľuďom, ktorých zasiahla pandémia. 

S Chance The Rapperom vydávajú novinku Holy, ktorá aj vizuálne odkazuje na ekonomický dopad pandémie na Američanov, kde nezamestnanosť stúpla od marca najviac v histórii.

Svetovo uznávaní hudobníci sa snažia znázorniť, že aj v najťažších životných situáciách je dôležitá viera a opora najbližších. Krátky film ukazuje ťažko pracujúceho Justina Biebera, ktorý dostal výpoveď, vyhodili ho s priateľkou z domu, má však happy end, pretože im neznámy americký vojak podal pomocnú ruku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia