Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2020, 7:51
Čas čítania 1:05
Viktor Kniš

VIDEO: Attlia Végh tlmočil pred novinármi pre Ľudovíta Kleina: Jak si začínal bojovať a tieto k***tiny

ŠPORT ATTILA VÉGH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ľudovít Klein absolvoval prvú tlačovú konferenciu pre UFC, na ktorej mu ako tlmočník pomáhal slovenský šampión Attila Végh.

Ľudovít Klein sa stal prvým slovenským zápasníkom v prestížnej organizácii UFC. Slovák sa v debutovom zápase v najprestížnejšej organizácii predstaví už na najbližšom UFC 253 túto sobotu v Abú Dhabí, kde si zmeria sily s Novozélanďanom Shane Youngom. 

Dlhoročným trénerom Ľudovíta Kleina je slovenský MMA šampión Attila Végh, ktorý je oporou slovenského bojovníka aj na Fight Islande. Absolvovali už tlačovú konferenciu pre zahraničné médiá, kde sa Attila zhostil funkcie tlmočníka do angličtiny a z angličtiny. V tejto súvislosti sme sa dočkali aj úsmevného momentu, ktorý však zahraniční novinári nezaregistrovali, keďže slovenskému trénerovi nerozumeli. 

Keď Attila prekladal otázku v presscentre, ktorá sa týkala začiatkov zápasenia Kleina a možných pochybností o svojich schopnostiach, využil pri tom typickú slovenskú skratku: „Jak si začínal bojovať... jak si bol, jak mladý... a tieto k****iny,“ preložil Attila svojmu zverencovi otázku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia