Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
18. septembra 2020, 12:34
Čas čítania 2:29
Sponzorovaný obsah

Chunky sneakers sa hodia do školy, k vode aj na párty! Presvedč sa v našom jesennom lookboku so Sweet Lady Lollipop

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa jesenným editoriálom, ktorý sme pripravli špeciálne na september.

Napriek tomu, že koniec leta už nemôžeme poprieť, veríme, že nás čaká príjemná a slnečná jeseň. Ale nebudeme si klamať, jeseň nie je len obdobím posledných letných párty, či príjemných dní, ale aj časom, kedy sa mnohí vraciame naspäť do školy a "nabiehame" na starý systém -  začíname pracovať, či študovať naozaj na plný plyn.

Kedže vieme, že aj ty to máš podobne, rozhodli sme sa ti tento "návrat do reality" spolu so značkou ECCO trocha spríjemniť. Spolu s influencerkou, krásnou a šarmantnou Ivankou Petrušovou alias  sweetladylollipop a modelom Danielom Zedníčkom sme pre teba nafotili a natočili inšpiratívny jesenný editoriál. O profesionálny styling sa postarala Zuzana Laučíková a fotografie Sarah Weiss.  

Outfity sme vyskladali na 3 témy a súčasťou každého z nich, boli aj neprehliadnuteľné CHUNKY SNEAKER od značky ECCO, ktoré sú nielen štýlové a extrémne pohodlné, ale taktiež výborne kombinovateľné. Veď posúď ty!

Celodenná párty pri vode

Kedže ešte stále dúfame v babie leto a víkendy plné pohody - prvou témou stylingu bola celodenná párty pri vode. Pre Ivanku stylistka zvolila  priedušné a veľmi pohodlné letné šaty s volánmi, ako doplnky zvolila výrazné okuliare a slamený klobúk, ktorý dotvára žiadanú atmosféru pohody a relaxu. Samozrejme, tento dokonalý outfit dotvarajú štýlové tenisky v jemne ružovej farbe, vďaka ktorým styling pôsobí uvoľnene, štýlovo a netradične

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/REFRESHER

Pre Daniela Zuzka zvolila plážovú košeľu, tmavomodré šortky a v tomto prípade outfit dotvárajú čierne chunky tenisky, ktoré taktiež dopĺňajú uvoľnený look. 

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/REFRESHER


Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/REFRESHER

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/REFRESHER

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

Prvý mesiac v škole

Chceme nechceme, prvý mesiac v škole je už tu a preto sme si pre teba pripravili aj malú inšpiráciu na outfity do školy. Ak už chodíš do práce nezúfaj, naša stylistka Zuzka siahla po kúskoch, ktoré oceníš aj v práci, na porade, či firemnej prezentácii, tak poďme na to!

Pre Ivanku vytvorila business casual look ladený do horčicových farieb. Kontrast k saku, nohaviciam a kabelke vytvorila pomocou elastického bieleho topu s čiernymi bodkami, ktoré do tohto vážneho stylingu dodali hravosť a energiu. A samozrejme nesmieme zabudnúť na štýlové béžové tenisky, vďaka ktorým je celý outfit nielen veľmi trendy, ale aj veľmi pohodlný.

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

CHUNKY  SNEAKER od značky ECCO s dokonalým koženým prevedením totižto potešia tvoje nohy aj ich prelomovou technológiou ECCO FLUIDFORM ™ , prostredníctvom ktorej je možné zaznamenať a zachovať prirodzené kontúry chodidla po celom jeho obvode a diskrétne ich kopírovať vnútri topánky tak, aby poskytovala jedinečný pocit priliehavosti a pohodlia v spojení s mäkkým odpružením a tlmením nárazov. Čo to znamená pre teba? Tvoje nohy budú v takom pohodlí, ako ešte nikdy!

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

Pre Daniela naša stylistka Zuzka zvolila veľmi jednoduchú avšak neprehliadnuteľnú kombináciu. Jednoduchú basic bielu košeľu, kombinovala s bundičkou na zips a tmavomodrými nohavicami. Farebnosť rozbíjajú až ECCO ST.1 tenisky v trojfarebnom prevedení.

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

Párty v meste

Posledná téma nášho lookbooku je za odmenu po každom náročnom dni, plnom práce či štúdia. Áno hádaš správne, poslednou témou je párty! Veď kde inde ako na párty vytiahneš tie najlepšie fashion kúsky a pohráš sa s odvážnejším stylingom!

Ivanku Zuzka obliekla do sexy outfitu, ktorý pozostával z koženej sukne a romantickej blúzky, ktorá celý outfit zjemnila. Tenisky sú v tomto prípade príjemnou zmenou, oproti lodičkám, či topánkam na opätku, ktoré by si k takémuto outfitu vybrala prvoplánovo. 

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher
 

Uvoľnený casual štýl stylistka zvolila aj pre Daniela. K rifliam a koženej bunde zvolila čierne sneakers, ktoré dotvarajú ležérny a trochu rebelský sexy štýl. Tento outfit je vhodný nielen na párty, ale aj na bežný deň, kedy máš chuť byt štýlový, ale zároveň pôsobiť uvoľnene a cítiť sa pohodlne. A ver mi, tento štýl outfitu ocenia aj príslušníčky nežnejšieho pohlavia.

Ecco chunky
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

CHUNKY SNEAKER sa hodia do školy, k vode aj na párty! Presvedč sa v našom jesennom lookboku so Sweet Lady Lollipop
Zdroj: Sarah Weiss/Refresher

CHUNKY SNEAKER od značky ECCO sú nielen štýlové, ale ako si sa mohol presvedčiť aj v tomto lookboku, aj veľmi dobre kombinovateľné a vhodné naozaj takmer na všetky príležitosti. A ak ťa tieto neprehliadnuteľné tenisky zaujali rovnako ako nás, určite klikaj TU a vyber si tie svoje!

Domov
Zdieľať
Diskusia