Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2020, 9:13
Čas čítania 0:49
Matej Krajčovič

Na nové iPhony 12 zatiaľ zabudni. Prídu až v októbri a na modely Pro si možno počkáš ešte o mesiac dlhšie

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Na tomto odhade sa zhoduje viacero zdrojov. Apple však o pár dní pravdepodobne predstaví aspoň nové hodinky.

September je mesiacom, v ktorom pravidelne prichádzajú nové iPhony. Je však čoraz pravdepodobnejšie, že tento rok bude všetko inak a za odklad bude, samozrejme, zodpovedná najmä pandémia koronavírusu. 

Náznakov je hneď niekoľko, výrobca čipov Broadcom napríklad akcionárom oznámil, že tradičné zvýšenie dopytu po jeho produktoch príde až v poslednom štvrťroku 2020. Je teda pravdepodobné, že iPhony 12 sa začnú z jeho komponentov skladať minimálne o mesiac neskôr. Píše o tom web BGR.

Podobné správy má aj analytik Jon Prosser, ktorý sa v minulosti nezvykol mýliť. Ten tvrdí, že už o pár dní, konkrétne 7. septembra 2020 sa dočkáme iba predstavenia nových Apple Watch a pozmenených iPadov. Udiať by sa tak dokonca malo iba prostredníctvom tlačovej správy.

Odporúčané
iPhone 12 prichádza: Toto všetko už o ňom vieme iPhone 12 prichádza: Toto všetko už o ňom vieme 11. augusta 2020, 13:06

Tradičná keynote s novými iPhonami 12 má podľa Prossera byť až 12. októbra, pričom ich predaj začne až o ďalších päť dní neskôr, konkrétne 19. októbra 2020. 

A aby toho nebolo málo, lepšie vybavené iPhony 12 Pro a 12 Pro Max s LIDAR-om a širokouhlým objektívom sa zrejme ukážu až niekedy v novembri, aby ešte stihli predvianočné nákupné šialenstvo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia