Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2020, 15:42
Čas čítania 1:15
Adel Ghannam

Exprezident policajtov Lučanský označil šéfa tímu Kuciak za neskúseného a neschopného

NEWS
Uložiť Uložené

Bývalý policajný prezident Milan Lučanský ostro kritizuje vyšetrovateľa tímu Kuciak Petra Juhása. Podľa neho sa mala Juhásová neschopnosť odraziť na oslobodzujúcom rozsudku nad Kočnerom a Zsuzsovou.

Reakcia Milana Lučanského na včerajšie slová šéfa už neexistujúceho tímu Kuciak na seba nenechala dlho čakať. Potom, čo sa vyšetrovateľ NAKA Peter Juhás pre TV Markíza vyjadril, že nebolo dobré riešenie rozpustiť vyšetrovací tím vo veci vraždy novinára, zareagoval Lučanský na Facebooku obzvlášť ostrým spôsobom.

Ak by dôkazy boli jednoznačné, senát o vine rozhodne. Mám však za to, že je to vizitka vyšetrovateľa, ktorý sa stále správa ako "ohrozený a chránený druh","  uviedol Lučanský na margo oslobodzujúceho rozsudku vo veci vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Bývalý policajný prezident zašiel ešte ďalej a uviedol, že je Juhás neskúsený policajt, ktorý si nedal nikým poradiť. „Každého upodozrieval, že mu ide "po krku". Stratil akúkoľvek pokoru a odrazilo sa to na závere senátu.“

Domov
Zdieľať
Diskusia