Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2020, 17:15
Čas čítania 0:52
Tímea Krauszová

Bývalá Disney hviezda Bella Thorne sa pridala na OnlyFans. Oznámila to v šteklivom videu, za peniaze ti vraj ukáže všetko

NEWS ONLYFANS
Uložiť Uložené

Thorne je prvá profesionálna herečka, ktorá sa pridala na OnlyFans.

Provokatívna a krásna Bella Thorne je prvou profesionálnou herečkou, ktorá sa pridala na populárnu platenú sieť OnlyFans. Oznámila to v stredu na svojom Instagrame v šteklivom videu.

Veľké prekvapenie

„Čaute, ľudia, mám jeden oznam,“ zaznie v úvode videa, v ktorom sa Thorne vykrúca sporo odetá. Oblizuje si pery, tancuje v bikinách, koketne sa usmieva do kamery a nenápadne naznačuje, aký typ obsahu na jej novej OnlyFans stránke nájdeš.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Mesačne však musíš zaplatiť 20 dolárov, aby si ju vôbec mohol sledovať, nehovoriac o ďalších príplatkoch za špeciálne fotky, videá a súkromné správy. Hoci na OnlyFans nie je dlho, stihla pridať už 17 fotiek a 4 videá v čase písania tohto článku. Takmer 21-tisíc ľudí jej dalo lajk, čo znamená, že ju sledujú tisíce fanúšikov.

OnlyFans síce nezverejňuje presný počet followerov, no 21-tisíc interakcií znamená aspoň niekoľko tisíc platiacich fanúšikov. Už za jeden deň si teda riadne zarobila, hoci si OnlyFans časť príjmov necháva ako províziu.

Odporúčané
Karina Pedro o Onlyfanse: Jeden chlap chcel, aby som sa celá potrela tatárskou omáčkou a robila sa pritom mrkvou (Rozhovor) Karina Pedro o Onlyfanse: Jeden chlap chcel, aby som sa celá potrela tatárskou omáčkou a robila sa pritom mrkvou (Rozhovor) 21. januára 2024, 14:30

Princíp OnlyFans je jednoduchý. Umelci, modelky, pornoherečky, tréneri či dokonca gameri alebo hudobníci pridávajú obsah, ktorý je určený len pre platiacich fanúšikov. Sami sa rozhodujú, ktoré fotky a videá zamknú a ktoré nie. Niektoré profily môžeš sledovať aj zadarmo, pri iných platíš mesačné predplatné (a môžeš získať zľavu, ak kúpiš viac mesiacov naraz). 

Prečítaj si viac o tom, ako provokatívna sociálna sieť funguje, koľko to stojí a čo na nej bežne nájdeš.

Odporúčané
Vyskúšali sme si OnlyFans: Za obsah na sociálnej sieti si musíš zaplatiť, na oplátku ti budú tvoje idoly odpisovať kedykoľvek Vyskúšali sme si OnlyFans: Za obsah na sociálnej sieti si musíš zaplatiť, na oplátku ti budú tvoje idoly odpisovať kedykoľvek 21. júna 2020, 13:55
Domov
Zdieľať
Diskusia