Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 13:13
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Cardi B sa chce nechať zviazať, ale nevarí a neupratuje. Rapuje o sexe a úchylnostiach, ktoré má rada

HUDBA
Uložiť Uložené

Cardi B nám pravdepodobne odhalila singel zo svojho pripravovaného projektu.

Všetko nasvedčuje tomu, že sa fanúšikovia dočkali prvej ukážky z druhého štúdiového sólového albumu Cardi B. Ten by mal niesť názov Tiger Woods, viac informácií však o ňom zatiaľ nemáme. Na novinke WAP hosťuje aj ďalšia obľúbená raperka Megan Thee Stallion, pričom ide o prvú spoluprácu týchto dvoch momentálne najvýraznejších entít ženského rapu v Spojených štátoch po tom, čo Nicki Minaj postupne odchádza z hudobného priemyslu.

Cardi B nezostala svojej povesti nič dlžná a doručila poctivú rapovú slohu, v ktorej sa prelína všetko, čo má ráda. Opäť sa zamerala na riadky o sexe, použila však aj metafory o jedle a pripomenula, že aj keď nevie variť a neupratuje, už má na ruke prsteň, takže to vôbec nevadí. Dočkali sme sa aj sprievodného klipu, kde Cardi a Megan ukazujú svoje prednosti a striedajú outfity. 

Odporúčané
Kúpil si 5 nepriestrelných SUV a sám sa čuduje, že je ešte nažive. Ako Tekashi 6ix9ine takmer tromfol Eminema? Kúpil si 5 nepriestrelných SUV a sám sa čuduje, že je ešte nažive. Ako Tekashi 6ix9ine takmer tromfol Eminema? 29. júla 2020, 9:36

Od vydania albumu Invasion of Privacy síce uplynuli len dva roky, Cardi B sa však opäť chce uchádzať o cenu Grammy, ktorej je už majiteľkou. O samotnom dátume vydania však toho zatiaľ nevieme, dá sa však predpokladať, že počas stále pretrvávajúcej pandémie má veľa času nahrávať, keďže v Spojených štátoch zatiaľ situácia nepripomína stav, kedy by mali začať koncerty na štadiónoch. 

Späť
Zdieľať
Diskusia