Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Oriflame.
12. augusta 2020, 10:39
Čas čítania 1:34
Sponzorovaný obsah

Oriflame prichádza s novým vegánskym radom kozmetiky. Produkty Beautanicals môžeš používať, aj keď nie si vegetarián

ZDRAVIE KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU KRÁSA ZDRAVIE ŽIVOTNÉ PROSTREDIE
Uložiť Uložené

Zníž negatívny dopad na životné prostredie používaním nových vegánskych produktov, ktoré budeš milovať.

Ak patríš k ľudom, ktorým záleží na životnom prostredí a rozmýšľaš nad tým, aký šampón či mydlo si kúpiš, máme pre teba dobrú správu. 

Značka švédskej prírodnej kozmetiky Oriflame prichádza s novým radom Beautanicals. Všetky produkty z neho sú vegánske, obsahujú minimálne 95 % čisto prírodných zložiek a ich základom sú minerálne a rastlinné látky.

Oriflame poradca: Nemusíte byť vegánom na to, aby ste používali vegánsku kozmetiku
Zdroj: Unsplash

S certifikátom Vegan society™

Oriflame teraz prináša aj k tebe do kúpeľne produkty certifikované ako vegánske. Netestovali ich na zvieratách, a neobsahujú ani látky živočíšneho pôvodu, teda ani vosk, mlieko, med či včeliu materskú kašičku. V novom rade Beautanicals od Oriflame nájdeš iba 8 dôležitých minerálov a unikátne rastlinné zložky. Rad vyvinuli v súlade so švédskou filozofiou, ktorá vychádza z tradície prírodných lekární využívajúcich prírodné ingrediencie. Ani jeden z produktov neobsahuje parabény ani silikón, všetky sú biologicky rozložiteľné a aj ich obaly vyrobili z recyklovateľných materiálov.

Oriflame poradca: Nemusíte byť vegánom na to, aby ste používali vegánsku kozmetiku
Zdroj: Unsplash

Základ týchto produktov tvoria minerálne látky, ktoré pomáhajú udržiavať zdravú pokožku a vlasy a vďaka antioxidačným účinkom ich chránia pred voľnými radikálmi. V produktoch Beautanicals nájdeš sodík, horčík, draslík, vápnik, meď, zinok, fosfor a oxid kremičitý. Z rastlinných výťažkov sú najdôležitejšie tie zo zemolezu, škandinávskej rastliny s voňavými kvietkami, ktorá je bohatá na antioxidanty, chráni a hydratuje pokožku.

A čo v novom rade  Beautanicals nájdeš do svojej kúpeľne ty? Komplexnú starostlivosť o vlasy aj telo.

Starostlivosť o vlasy

O to, aby tvoje vlasy boli krásne, lesklé a zdravé aj bez negatívneho vplyvu na životné prostredie sa postará obnovujúci šampón Beautanicals, ktorý má jemné a krémové zloženie. Vlasy vyživuje a zároveň obnovuje ich štruktúru. V kombinácii s kondicionérom hebkej textúry budú tvoje vlasy nielen zdravé, ale aj "práca" s nimi bude jednoduchšia - vďaka obnovujúcemu kondicióneru Beautanicals sa budú rozčesávať veľmi ľahko.

Obnovujúci šampón Beautanicals, 250 ml, 10,90 eur.
Obnovujúci šampón Beautanicals, 250 ml, 10,90 eur. Zdroj: Oriflame

Obnovujúci kondicionér na vlasy Beautanicals, 150 ml, 10,90 eur.
Obnovujúci kondicionér na vlasy Beautanicals, 150 ml, 10,90 eur. Zdroj: Oriflame

Starostlivosť o telo 

O tvoju pokožku sa postará prírodný revitalizačný sprchový gél Beautanicals. Pokožka bude vďaka nemu vyživená, hydratovaná a príjemná na dotyk. Ak máš radšej mydlá tuhej konzistencie, revitalizačné mydlo s jemnou bylinkovou vôňou. Finálnu starostlivosť tvojej pokožke ešte dodá aj orechová pílingová špongia, ktorá obsahuje prírodné zrniečka zo škrupín z vlašských orechov. Na záver svojho skrášľovacieho rituálu sa nezabudni postarať aj o svoje ruky, ktoré budú vďaka obnovujúcemu krému na ruky Beautanicals príjemné na dotyk.

Revitalizačný sprchovací gél Beautanicals, 300 ml, 10,90 eur.
Revitalizačný sprchovací gél Beautanicals, 300 ml, 10,90 eur. Zdroj: Oriflame

Revitalizačné mydlo Beautanicals, 100 g, 4,50 eur.
Revitalizačné mydlo Beautanicals, 100 g, 4,50 eur. Zdroj: Oriflame

Obnovujúci krém na ruky Beautanicals, 50 ml, 6,90 eur.
Obnovujúci krém na ruky Beautanicals, 50 ml, 6,90 eur. Zdroj: Oriflame

Orechová pílingová špongia, 3,90 eur.
Orechová pílingová špongia, 3,90 eur. Zdroj: Oriflame

Bojovník za ochranu prírody

Značka Oriflame sa snaží chrániť prírodu a všetko, čo k tomu patrí už od svojho vzniku pred vyše 50 rokmi. Novým radom Beautanicals tento postoj potvrdzuje a dáva najavo, že vo svojich ambíciách v tejto oblasti nemieni poľaviť. 

Vegánske produkty z nového radu Beautanicals si môžeš objednať online na www.sk.oriflame.com alebo u svojej Oriflame poradkyne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia