Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
20. júla 2020, 11:09
Čas čítania 0:32
Tina Hamarova

AKTUALIZOVANÉ: Pri Donovaloch sa prevrátil autobus. Uviazli v ňom dospelí aj 27 detí

NEWS
Uložiť Uložené

Prezídium Hasičského a záchranného zboru potvrdilo piatich zranených.

Na horskom priechode Donovaly sa stala vážna nehoda. Neďaleko obce Korytnica sa prevrátil autubus, v ktorom cestovalo niekoľko dospelých aj detí.  Podľa Prezídia Hasičského a záchranného zboru sa v čase nehody viezlo v autobuse 29 osôb - z tohto počtu až 27 tvorili deti. Malo by ísť o autobus z Detvy.

Hasiči už potvrdili piatich zranených (4 deti a 1 dospelý), ktorí sú momentálne v opatere záchrannej zdravotnej služby. Zvyšných cestujúcich by mal z miesta odviezť náhradný autobus dopravcu. 

„Dve desiatky hasičov momentálne zasahujú pri dopravnej nehode jedného autobusu, ktorá sa stala na Donovaloch v smere na Ružomberok v katastri obce Korytnica. Podľa predbežných informácií sa po nehode autobus prevrátil,“ napísalo na Facebooku Prezídium Hasičského a záchranného zboru. 

Na mieste zasahovali hasiči z Ružomberka, Liptovského Mikuláša, Zvolena a Banskej Bystrice. Na miesto už smerujú dva vyslobodzovacie žeriavy zo záchrannej brigády v Žiline.

Správu budeme aktualizovať.

Odporúčané
5 najtragickejších dopravných nehôd autobusov na Slovensku 5 najtragickejších dopravných nehôd autobusov na Slovensku 13. novembra 2019, 18:10
Domov
Zdieľať
Diskusia