Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2020, 13:39
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Po epickom traileri pre King’s Man musíme ísť do kina. Špionážny-akčný film vyzerá lepšie ako nový James Bond

FILMY A SERIÁLY THE KING’S MAN
Uložiť Uložené

Po polročnom odklade sa znova môžeme začať tešiť na prequel Kingsmanov.

The King’s Man od Foxu sme mali pôvodne vidieť ešte vo februári. Disney však kúpilo štúdio Fox a rozhodlo sa presunúť premiéru na jeseň. Ťažko povedať, koľko snímka zarobí v kinách pár týždňov po tom, čo sa oficiálne otvoria, no uzavretie v marci kvôli koronavírusu by tržbám očividne uškodilo.

Odporúčané
Znásilnili ženu, bili Vietnamcov či predávali drogy. Týchto 10 hercov si zažilo väzenie Znásilnili ženu, bili Vietnamcov či predávali drogy. Týchto 10 hercov si zažilo väzenie 25. mája 2020, 11:31

Odklad nás však mrzel, pretože prequel pre oba diely Kingsman vyzerá nesmierne zábavne a originálne. Režisér a scenárista Matthew Vaughn pritvrdil. Nejde len o nejaký nudný film rozširujúci svet špiónov, Z doterajších trailerov by sme dokonca povedali, že prequel odohrávajúci sa pred udalosťami pôvodných filmoch vyzerá ešte nádejnejšie.

Príbeh nás zavedie na začiatok 20. storočia. Ešte pred zrodom prvej nezávislej špionážnej agentúry na svete menom Kingsman sa pozrieme, ako prví agenti prežili prvú svetovú vojnu. Zdá sa, že hlavným záporákom bude Rasputin v podaní Rhysa Ifansa.

V snímke ťa uvíta mladý Matthew Goode, sympatická Gemma Arterton, Aaron Taylor-Johnson či charizmatický Ralph Fiennes. Tešiť sa ďalej môžeš na hercov, ako Stanley Tucci, Daniel Brühl, Djimon Hounsou a svojou prítomnosťou nás poctí aj Charles Dance z Game of Thrones (postava Tywina Lannistera).

Podobne ako pri predošlých častiach, aj teraz sa môžeš tešiť na nahláškovanú akciu, pri ktorej nebudú chýbať ani pôvabné ženy. Do slovenských a českých kín sa The King's Man dostane 17. septembra 2020.

Sleduj vynikajúci trailer pre King’s Man. Špionážny, akčný film s úžasnými hercami vyzerá lepšie ako nový James Bond
Zdroj: Fox/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia