Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2020, 18:41
Čas čítania 1:08
Adam Novosad

Do konca roka nepovolíme podujatia nad 1 000 ľudí, prognózuje Matovič. Na koncerty či festivaly tak zrejme Slováci musia zabudnúť

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Žiadne masové akcie si zrejme tento rok nebudeme môcť vychutnať z preventívnych dôvodov.

Konzílium odborníkov sa niekoľko dní radilo, ako by mala slovenská vláda postupovať v uvoľňovaní obmedzení súvisiacich s pandémiou koronavírusu. Na základe priaznivej epidemiologickej situácie sa nám otvorila štvrtá fáza uvoľňovania a s ňou aj opätovné sprístupnenie kín či divadiel.

Odporúčané
Od 20. mája otvárame kiná aj obchodné centrá, rúška budú dobrovoľné. Zmeny nastanú aj na hraniciach Od 20. mája otvárame kiná aj obchodné centrá, rúška budú dobrovoľné. Zmeny nastanú aj na hraniciach 18. mája 2020, 15:34

V aktuálnej situácii si však film v kine budeš môcť vychutnať len s maximálnou kapacitou 100 ľudí. Množstvo kinosál na Slovensku dosahuje kapacitu viac ako 200 sedadiel, takže sa nemusíš obávať, že by si musel počas filmu sedieť nalepený na cudzom človeku z každej strany. Zrejme podobne to bude vyzerať aj v divadlách.

Domov
Zdieľať
Diskusia