Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. mája 2020, 13:54
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Už ho nemusíš načierno sťahovať z uložto a torrentov. Separov OG je oficiálne na streamovacích službách

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Separov album si vyslúžil neplánované promo po tom, čo ho niekoľko Slovákov pridalo na internetové úložiská

Separ musel krátko po vydaní albumu riešiť nepríjemnosť s fanúšikmi, ktorí ho zdieľali na internetových úložiskách aj napriek tomu, že ich upozorňoval, aby to nerobili. Aj v našom rozhovore potvrdil, že jeho cieľom bolo v prvom rade chrániť album do momentu, kým sa nedostane na streamovacie služby. Od dnešného dňa si ho už môžeš vypočuť prostredníctvom Spotify aj Apple Music. 

Práve počúvaním na oficiálnych platformách môžu dnes poslucháči podporiť svojich obľúbených interpretov efektívne, aj keď nevidia zmysel v tom, aby vlastnili originálne CD. Separ už avizoval aj to, aký úspech sa mu podarilo s desiatym projektom v kariére zaznamenať.

V predpredaji predal približne 7-tisíc nosičov, ďalšiu tisícku albumov ešte išiel podpísať dodatočne. Tento úspech komentoval slovami, že nie je veľa kolegov, ktorí by dokázali predať taký počet originálov, prízvukoval aj skutočnosť, že počas koronakrízy sa mení nákupné chovanie spotrebiteľov. 

Odporúčané
Separov album nahrali na torrenty, uploadovali na stiahnutie a posielali kamošom. Aké tresty im teraz hrozia? Separov album nahrali na torrenty, uploadovali na stiahnutie a posielali kamošom. Aké tresty im teraz hrozia? 24. apríla 2020, 15:27

Album OG sa Separ rozhodol vydať v avizovanom dátume aj napriek tomu, že s ním zatiaľ nebude môcť koncertovať. Nájdeš na ňom 18 trackov a jeden remix. Z hostí nechýbajú členovia DMS, Milion + a Conspiracy Flat. Na svoje si prídu aj fanúšikovia klasiky, ktorú reprezentujú napríklad Strapo, Bitman a Rest

 

Domov
Zdieľať
Diskusia