Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2020, 17:44
Čas čítania 0:54
Adam Novosad

Animovaný Herkules od Disney sa dočká hranej verzie. O produkciu sa postarajú režiséri Avengerov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney sa púšťa do prerábky ďalšej animovanej legendy.

Obľúbený animovaný film Herkules z roku 1997 sa v najbližších rokoch dočká prerobenej hranej verzie. Disney v poslednom čase obľubuje prerábky svojich starších ikonických filmov, o čom sa diváci presvedčili vďaka snímke Leví kráľ či Mulan, ktorá by sa mala do kín dostať v júli tohto roka, informuje Hollywood Reporter.

V pôvodnej animovanej rozprávke sa Hádes pokúšal zbaviť Herkula božských schopností, avšak Herkules napokon skončil u pastiera. Vďaka božstvu sa z neho stal neuveriteľne silný mladý muž, ktorý sa jedného dňa dozvie o svojom pôvode a vydáva sa na dobrodružnú cestu za hrdinstvom a láskou.

Animovaný Herkules od Disney sa dočká hranej verzie. O produkciu sa postarajú režiséri Avengerov
Zdroj: Disney

Zatiaľ nie je jasné, do akej miery sa Disney pokúsi zachovať pôvodný scenár filmu. O produkciu by sa mali postarať Joe a Anthony Russovci, ktorí režírovali Endgame aj Infinity War v sérii Avengerov. Režírovať by však film nemali.

Domov
Zdieľať
Diskusia