Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2020 o 20:02
Čas čítania 0:44
Matej Krajčovič

Poslankyňa ĽSNS sa po sexuálnom škandále vracia k najvyššiemu vedeniu strany, bude robiť asistenku bratovi Mariána Kotlebu

NEWS ĽSNS MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Poslankyňa s manželom sa vraj od zverejnenia inzerátov očistili pred Bohom a teraz žijú ako usporiadaná tradičná rodina.

Denník SME informuje, že poslankyňa kotlebovskej ĽSNS Danica Mikovčáková, ktorá sa iba v marci vzdala mandátu získaného vo voľbách kvôli sexuálnemu škandálu, do Národnej rady SR nakoniec predsa len nastúpi – ako asistentka Mareka Kotlebu, brata šéfa strany Mariána Kotlebu. 

Bloger Radovan Bránik zverejnil, že spolu s manželom (taktiež členom LSNS) na internetových portáloch prostredníctvom inzerátov vyhľadávali bisexuálnych mužov a ženy na rôzne sexuálne aktivity.  

To, samozrejme, nie je protizákonné a ide o súkromnú aktivitu manželov, najmä Mikovčák a celá ĽSNS však už dlho programovo bojuje proti homosexuálom a LGBT komunite. 

Odporúčané
Danica Mikovčáková nebude poslankyňou parlamentu. Po sexuálnom škandále ju na pozícii vymení náhradník Danica Mikovčáková nebude poslankyňou parlamentu. Po sexuálnom škandále ju na pozícii vymení náhradník 6. marca 2020 o 15:54

„Predmetný inzerát spolu s našimi súkromnými fotografiami pochádza z roku 2007 a je teda 13 rokov starý. Tento internetový profil nie je dlhé roky aktuálny a nestotožňuje sa so životom, ktorým žijeme dnes.

 

Pred dlhými rokmi sme si uvedomili trpkú skutočnosť, kde sme sa to ocitli, a čo konáme. Po objavení skutočných hodnôt sme sa obrátili k Pánu Bohu, očistili sa pred Pánom Bohom od hriechov a dnes žijeme ako tradičná rodina usporiadaným životom,“ citoval vyjadrenie manželov Denník N.

Mikovčákovej odchod mal „očistiť“ ĽSNS, teraz teda bude opäť platená zo štátnych zdrojov a v najbližších kruhoch vedenia strany.. 

Domov
Zdieľať
Diskusia