Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2020, 17:41
Čas čítania 0:50
Viktor Kniš

Necestuje zbytočne, vyzýva odcestovaný Boris Kollár. Dnes je v okrese Banská Bystrica, včera bol v Bratislave

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Predseda Národnej rady ešte včera večer ukončil pracovný deň v Bratislave.

Predseda Národnej rady Boris Kollár pridal na svoju sociálnu sieť video, v ktorom praje svojim sledovateľom príjemné prežitie Veľkej noci. Zároveň konštatuje, že mu je najviac ľúto detí, ktoré sú ochudobnené o tradície ako napríklad šibanie, pridáva aj svoj príbeh o tom, ako si vyšibal sto korún. 

 

Šéf hnutia Sme rodina natočil video v prírode, na zábere máme možnosť vidieť Kozí Chrbát, vrcholy Prašivá a Veľká Chochuľa. Z videa teda vyplýva, že sa nachádza v okrese Banská Bystrica. Ešte včera krátko po siedmej večer pridal na svoj oficiálny instagramový účet fotografiu, na ktorej sa za ním vynímal Bratislavský hrad. Pridal aj popis: „Záver pracovného dňa.“

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Zaver pracovneho dna

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris),

Ešte v nedeľu Boris Kollár v televízii TA3 povedal, že by nad prísnym obmedzením pohybu počas veľkonočných sviatkov veľmi rozmýšľal, podľa svojich slov by ešte viac obmedzil cestovanie a vyzval ľudí, aby ostali doma a nenavštevovali sa. Podpredseda parlamentu Peter Pellegrini si myslí, že by stačilo k ľuďom úprimne prehovoriť a nie je nutné prijímať prísne opatrenia, ak je situácia predvídateľná.

Odporúčané
Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor) Dcéra Borisa Kollára odchádza do Indie za frajerom: Jeho dom má 70-členný personál, súkromný wellness, kurty aj kino (Rozhovor) 28. marca 2024, 12:30

Boris Kollár vo vyjadrení pre Refresher povedal, že išiel na pracovnú cestu, jej účel však nešpecifikoval: „Mám pracovnú cestu. Ja nedovolenkujem, voľno si ako predseda parlamentu urobím po kríze,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia