Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2020, 16:24
Čas čítania 2:00
Tímea Krauszová

Može byť Westeros z Game of Thrones jedným z parkov vo Westworlde? V druhej časti novej série sme videli jedného z troch drakov

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES HRY O TRONY WESTWORLD
Uložiť Uložené

Prepáč, ale na túto otázku nevieme hľadať odpoveď bez spoilerov.

George R. R. Martin v priebehu rokov viackrát naznačil, že sa mu myšlienka Westerosu ako jedného z parkov v seriáli Westworld pozdávala. Tvorcovia Westworldu Jonathan Nolan a Lisa Joy v rozhovore pre Variety prezradili, že sa o tejto možnosti s Martinom rozprávali.  Napokon neodolali a skríženia dvoch obľúbených seriálov z dielne HBO sme sa konečne dočkali v druhej časti tretej série Westworldu. Aj s odkazom pre fanúšikov Jurassic Parku.

Ďalším parkom je stredoveký svet s drakmi

Epizóda je odvčera dostupná na HBO a mnohí fanúšikovia si ju užili najmä preto, že nám v nej predstavili nie jeden, ale hneď dva nové parky. Jeden z nich sme však zatiaľ videli len zvnútra: stredoveké kostýmy a zbrane celkom jasne naznačujú, ktoré obdobie tento park inšpirovalo. Nechýbal však ani drak, ktorého mnohí z nás veľmi dobre poznáme: nebol to nik iný ako Drogon, jeden z troch mladých drakov v seriáli Hry o tróny.

Domov
Zdieľať
Diskusia