Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2020, 14:30
Čas čítania 0:43
Daniel Mikolášik

Brata zavraždeného novinára Jána Kuciaka zmlátili do krvi. Útok by nemal súvisieť s Jankom, tvrdí Jozef

NEWS
Uložiť Uložené

Ozbrojený útočník napadol Jozefa Kuciaka a jeho kamarátov. Neskôr ich zablokovali dve autá a neznámi páchatelia ich dobili do krvi.

Jozefa Kuciaka, mladšieho brata zavraždeného novinára Jána Kuciaka, spoločne s kamarátmi napadli niekoľkí útočníci, jeden z nich bol aj ozbrojený. Skončil s modrinami, monoklom či odreninami. O incidente informoval prostredníctvom statusu na Facebooku

Odporúčané
„Sú to dva roky, ale ja mám pocit, že prešiel tak týždeň," hovorí brat zavraždeného novinára J. Kuciaka „Sú to dva roky, ale ja mám pocit, že prešiel tak týždeň," hovorí brat zavraždeného novinára J. Kuciaka 21. februára 2020, 10:52

Tvrdí, že útok by nemal súvisieť so zavraždeným Jánom. Útočník ich napadol, keď sa spoločne vracali od jedného kamaráta z návštevy a zastavili sa v menšom pohostinstve po cigarety. Muž podišiel ku autu, kde Jozef s partiou sedeli a jedného z nich atakoval. Roztrhol mu obočie, ktoré začalo prudko krvácať.

Domov
Zdieľať
Diskusia