Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 17:33
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Andrej Kiska sa nezúčastní rokovaní o zostavovaní vlády, neposlúcha ho srdce

NEWS ANDREJ KISKA IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Predseda strany Za ľudí na Facebooku informoval ľudí o svojom zdravotnom stave, ktorý podľa jeho slov nie je ideálny.

Andrej Kiska sa nezúčastní ďalších rokovaní o zostavovaní vlády s možnými koaličnými partnermi zo strán OĽaNO, Sme Rodina a Sloboda a Solidarita. Informoval o tom na svojej sociálnej sieti, pri čom sa odvolal na zdravotné komplikácie. „Dnes som v kardiocentre podstúpil kontrolu srdca, ktoré ani po minuloročnej operácii na odstránenie arytmie nefunguje tak, ako by malo. Zákrok mi pomohol len čiastočne a problém sa mi v poslednom čase opakovane vracia,“ popisuje na Facebooku problém, kvôli ktorému už podstupoval operáciu.

Lekári mu odporučili viac oddychu, s čím súvisí aj zmena pracovného programu. „Na rokovaniach o vytvorení vládnej koalície ma bude zastupovať prvá podpredsedníčka strany Veronika Remišová a ďalší podpredsedovia. Telefonicky som o tom informoval aj Igora Matoviča,“ dodáva Andrej Kiska. 

Domov
Zdieľať
Diskusia