Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 11:28
Čas čítania 0:30
Tina Hamarova

Pred mojím domom nie! Nahnevaný sused si vyrobil vlastný „spomaľovač“ na chodník, aby mu tam nebehali deti

Pred mojím domom nie! Nahnevaný sused si vyrobil vlastný „spomaľovač“ na chodník, aby mu tam nebehali deti
Zdroj: Daily Mail/7 News
ZAUJÍMAVOSTI DETI
Uložiť Uložené

Steve z austrálskeho Perthu jednoducho nemohol detský krik zniesť.

Austrálčan Steve zo západného mesta Perth sa stal „slávny“ po tom, čo televízia 7 News odvysielala reportáž o tom, ako pred svojim domom postavil uprostred chodníka vlastnoručne vyrobený spomaľovač, píše Daily Mail. Rozčuľovalo ho totiž, že sa na chodníku často vozili deti na skateboardoch či bicykloch. 

„Je to pred mojim domom a se*ie ma to každý deň!“ odpovedal reportérovi na otázku, či si uvedomuje, že je to vo verejnom priestore. „Nie je to cyklotrasa, ani chodník pre skútre! Môžete vidieť, že mi to konštantné vytrubovanie robia naschvál,“ posťažoval sa Steve. 

Pred jeho domom v štvrti Ellenbrook sa vraj denne premáva asi 10 detí. 

Ostatní obyvatelia s razantným riešením nesúhlasia, tvrdia, že je len otázkou času, kedy sa na chodníku stane s novou prekážkou nejaká nehoda. Vedenie mestskej časti preto zasiahlo a drevené laty z chodníka odstránilo.

Odporúčané
Problémový sused v Česku mal úmyselne vyhodiť bytovku do vzduchu. Zranilo sa deväť ľudí, jedna osoba zomrela Problémový sused v Česku mal úmyselne vyhodiť bytovku do vzduchu. Zranilo sa deväť ľudí, jedna osoba zomrela 4. októbra 2019, 18:26
Domov
Zdieľať
Diskusia