Ako každú stredu, opäť je tu nová časť Podgastu o jedle a iných dobrotách. Hosťom aktuálnej časti je popredný slovenský mäsológ a remeselný mäsiar Roman Kóňa. Jeho stejky sú najlepšie v Bratislave, no on vám rád vysvetlí, prečo je v podstate takmer vegán.
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Prečo byť vegánom automaticky neznamená šetriť planétu
- Prečo je hovädzí brisket vysoká škola grilovania
- Ako je možné, že za svoju dvestoročnú tradíciu BBQ vďačí Texas Čechovi
Roman Kóňa kedysi zakladal Regal Burger a bol pritom, keď sa z neho postupne stala najlepšia sieť burgrární na Slovensku. Neskôr z úspešného podniku odišiel, aby sa vrátil naspäť ku koreňom a mohol si založiť ďalšiu srdcovku: malé remeselné mäsiarstvo a stejkáreň Mäso od Romana.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.
Najnovšiu časť podgastu ti prináša Potten & Pannen - Staněk, kde kúpiš nielen produkty Brita, ale aj kopec užitočných pomôcok do kuchyne. Vďaka filtračným kanviciam tejto značky si môžeš vychutnať ešte lepšiu šálku kávy či čaju a nebudeš musieť čistiť rýchlovarnú kanvicu od vodného kameňa. Filtrovaná voda je zbavená tvrdosti, ťažkých kovov, chlóru a pesticídov. Preto si ju môžeš dať aj samotnú počas toho, ako cez deň budeš dopĺňať pitný režim.
Ak chceš zmeniť svoj denný rituál k lepšiemu, práve teraz je na to najlepšia doba. V e-shope pottenpannen.sk či v kamennej predajni v nákupnom centre Central totiž dostaneš počas celého marca zľavu až 20% na všetky produkty Brita. Stačí, ak pri nákupe použiješ kód PODGAST (všetko veľkým) a zľava je tvoja.