Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 16:17
Čas čítania 0:32
Tina Hamarova

9 ľudí v aute a opitý šofér. Policajti v Trnavskom kraji opäť riešili nezvyčajný dopravný prípad

9 ľudí v aute a opitý šofér. Policajti v Trnavskom kraji opäť riešili nezvyčajný dopravný prípad
Zdroj: FB/ Polícia SR - Trnavský kraj (ilustračné)
NEWS DOPRAVA
Uložiť Uložené

Škoda Octavia sa policajtom zdala preťažená už na prvý pohľad.

Po snowboardujúcich psoch na zadnom sedadle, „narafaných“ chlapcoch z východu a hromadnej párty v aute Vladka Weissa, polícia opäť riešila bizarný dopravný prípad. V utorok v skorých ranných hodinách si všimli v obci Medveďov auto Škoda Octavia, ktoré bolo už na prvý pohľad značne preťažené a jazda podozrivo veľmi pomalá.

V aute sedelo dokopy deväť ľudí, štyria vpredu a piati vzadu. To však nebolo všetko, za čo policajti mohli rozdávať pokuty. 

23-ročnému vodičovi totiž policajti v dychu namerali viac ako 1,5 promile alkoholu. Z diskotéky v Maďarsku, odkiaľ údajne išli, tak zamieril rovno do cely policajného zaistenia. Zvyšní ôsmi  kamaráti si museli privolať taxíky. 

„Poverený policajt ho už obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a do rozhodnutia súdu zostáva v policajnej cele,“ píše polícia na svojom Facebooku.

Odporúčané
Slovák narazil do cudzieho auta. Vyhovoril sa na psa na snowboarde, ktorý mu prepol pesničku a on sa zľakol Slovák narazil do cudzieho auta. Vyhovoril sa na psa na snowboarde, ktorý mu prepol pesničku a on sa zľakol 27. januára 2020, 10:19

Možno sa aj tento vodič stane hitom slovenského internetu ako páni z Michaloviec a zo Spišskej.

Domov
Zdieľať
Diskusia