Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2020, 13:11
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

Kotleba vraj povedal, že mu stačia tri minúty s vypnutými kamerami, aby si poradil s opozičnými poslancami blokujúcimi kecpult

NEWS MARIAN KOTLEBA
Uložiť Uložené

Marian Kotleba svoje slová potvrdil v priamom prenose.

Líder extrémistickej ĽSNS Marian Kotleba v jednej z posledných predvolebných diskusií potvrdil, že sa vyhrážal na poslaneckom grémiu opozičným poslancom. Povedal, že mu budú stačiť tri minúty na to, aby si s predstaviteľmi PS/Spolu poradil, musia byť však vypnuté kamery. Tieto jeho slová predniesol v TV JOJ jeden z hlavných aktérov pokojného protestu Miroslav Beblavý a prítomný Kotleba ich potvrdil. 

Marian Kotleba je dnes obžalovaný z prejavov neznášanlivosti v podobe odovzdávania šekov v hodnote 1488, čo môže byť odkaz na nacistický symbol, ďalší predstavitelia jeho strany už boli v minulosti odsúdení za iné prejavy extrémizmu. Na internete sú dostupné aj videá z prejavov kandidátov, na ktorých sa agresívne vyjadrujú adresu Rómov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia