Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2020, 15:46
Čas čítania 1:56
Viktor Kniš

Šéfredaktorka Plus 7 dní dala výpoveď pre rozhovor s Petrom Pellegrinim, vydavateľ vraj nedovolil uverejniť jednu časť

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Problémová mala byť podľa dostupných informácií časť, kde sa redaktor pýtal premiéra na jeho orientáciu. Vydávateľ z Penty sa podľa šéfredaktorky úspešne snažil o ovplyvnenie obsahu.

Šéfredaktorka týždenníka Plus 7 dní Katarína Šelestiaková dnes oznámila, že na tejto pozícii končí, ako dôvod pri tom uviedla zásah vydávateľa do obsahu. Ten sa mal týkať rozhovoru s premiérom Petrom Pellegrinim, ktorý médium zverejnilo v najnovšom čísle. 

Celú situáciu popísala Šelestiaková komentári, ktorý zverejnil Plus 7 dní v rovnakom čísle. Spomína v ňom na svoje začiatky, keď robila rozhovor s politikom a opisuje, ako nepríjemné je pre redaktora, keď sa musí opýtať aj na informácie súkromnejšieho charakteru, na ktoré nebude chcieť respondent odpovedať. Zo svojej osobnej skúsenosti postupne premosťuje na aktuálnu situáciu s premiérom.  

Späť
Zdieľať
Diskusia