Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2020, 9:28
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Andrej Danko priznal, že nevie s ochrankou vyviesť opozičných poslancov s tortou od rečnického pultu. Schôdzu znova prerušil

NEWS ANDREJ DANKO POSLANCI
Uložiť Uložené

Aj dnes opoziční poslanci blokovali schôdzu. Danko ju musel prerušiť a posunúť na nasledujúci deň.

Po utorkovom neúspešnom pokuse Andreja Danka viesť schôdzu sa podobný scenár opakuje aj v stredu. Opoziční poslanci opäť zablokovali rečnícky pult, čím znemožnili rokovanie o zákonoch, ktoré považujú za volebnú korupciu. SNS, Smer, ĽSNS a piati poslanci z Demokratickej strany zahlasovali za otvorenie mimoriadnej schôdze o sociálnych opatreniach za 800 miliónov eur. 

Schôdzu viedol predseda SNS Danko, pretože podpredseda parlamentu Klus za SaS, ktorý  bol na rade, to odmietol. Aj v stredu sa Andrej Danko vyhrážal poslancom, že ich nechá z rokovacej sály vyviesť a dal im tri minúty, aby protest a obštrukcie ukončili. Následne priznal, že nemá možnosť poslancov zo sály vyviesť bezpečnostnou službou.

Domov
Zdieľať
Diskusia