Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2020, 22:35
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Plne funkčná ruleta v ciferníku hodiniek za necelých 600 000 €. Raper Drake si užíva plody svojej práce

Plne funkčná ruleta v ciferníku hodiniek za necelých 600 000 €. Raper Drake si užíva plody svojej práce
Zdroj: Instagram / @champagnepapi & @jacobandco
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Kúsok z dielní spoločnosti Jacob & Co. navyše vôbec nevyzerá gýčovo či zle.

Fantázii sa medze nekladú, v čom nás už desaťročia neutvrdzujú len módne značky prostredníctvom svojich okázalých kolekcií či umelci z rôznych sfér, ale taktiež raperi a ich záľuba v drahých šperkoch či hodinkách. 

Interpreti aktuálne najpopulárnejšieho hudobného žánru s radosťou pravidelne míňajú desiatky tisíc € za diamantové náramky, prívesky, prstene a iné doplnky. Drake však danú skutočnosť posledným nákupom posunul o level vyššie. 

Odporúčané
Pánske parfumy na chladné obdobie, ktorými trafíš priamo do čierneho  Pánske parfumy na chladné obdobie, ktorými trafíš priamo do čierneho 16. februára 2020, 12:30

Kanadská hviezda si totiž nedávno zadovážila hodinky s plne funkčnou ruletou v ciferníku u výrobcu Jacob & Co. v hodnote priblížne 570 000 €, čím hravo tromfla väčšinu kolegov z branže.

Konkrétne pritom ide o model zvaný Astronomia Casino obsahujúci 4 ramená s navzájom prepojenými úlohami v rámci presného fungovania segmentov. Čo nás milo prekvapilo, bol vzhľad samotných hodiniek, ktoré vôbec nepôsobia gýčovým dojmom, ale skôr naopak veľmi sofistikovane a nadčasovo, s čím sa, bohužiaľ, príliš často pri obdobných úpravách nestretávame.

Champagne Papi tak rozšíril svoju bohatú zbierku doplnkov o ďalší kúsok na mieru vyrobných hodiniek, ktorých cena bude časom neustále rásť. Sú podľa teba podobné investície dobrou voľbou do budúcna? 

Plne funkčná ruleta v ciferníku hodiniek za necelých 600 000 €. Drake si užíva plody svojej práce vo veľkom
Zdroj: Jacob & Co.
Domov
Zdieľať
Diskusia