Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2020, 18:16
Čas čítania 1:11
Viktor Kniš

Ako Kočner a Zsuzsová údajne „pásli ovce“: Mali zoznam 41 vrcholných politikov, volavka sa snažila zbierať kompromitujúci materiál

NEWS ANDREJ DANKO MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Z komunikácie vyplýva, že si politikov rozdelili na dve kategórie. Za dôležitejších mal Kočner Zsuzsovej zaplatiť 30-tisíc, za menej dôležitých 10-tisíc.

Správy z Kočnerovho telefónu naznačujú, že podnikateľ z tzv. mafiánskych zoznamov platil volavke Alene Zsuzsovej za to, že pre neho zbierala kompromitujúci materiál na dôležitých politikov. Za „namotávanie“ piatich politikov „prvej triedy“ mala dostať 30-tisíc eur za každého, za predstaviteľov štátu „druhej triedy“ si podľa správ dohodli odmenu 10-tisíc za jedného.

Dnes sú obaja obžalovaní z objednávky vraždy novinára a jeho snúbenice. Informácie vyplývajúce zo zaistených dôkazov naznačujú, že boli dobre organizovanou dvojicou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia