Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2020, 11:17
Čas čítania 1:07
Viktor Kniš

SNS Andreja Danka vraj skopírovala a preložila časť programu maďarskej strany. Ján Slota by sa hneval, reagujú vtipne Slováci

NEWS ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

SNS sľubuje dotácie na autá pre rodiny s deťmi a odpúšťanie daní z príjmov matkám.

Predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko sa netají tým, že je pre neho veľkou inšpiráciou maďarský politik Viktor Orbán. Denník N teraz informuje, že časť programu SNS o rodinnej politike sa z veľkej časti inšpirovala tým, čo má medzi prioritami napísaná Orbánova strana Fidesz. Miera podobnosti je obzvlášť vysoká pri mechanikách toho, ako pomáhať rodinám s viacerými deťmi. Denník N požiadal tlačové oddelenie strany o vyjadrenie, nikto však neodpovedal. 

Konkrétne zverejnené príklady ukazujú, že Slovenská národná strana len preložila a prinajlepšom „vylepšila“ návrhy, ako pomôcť rodinám. Kým maďarský Fidesz pomáha rodinám s deťmi dotáciou 7400 eur na automobil, SNS chce pomôcť s dotáciou 10-tisíc eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia