Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2020, 11:34
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Sima a Ego sa nedajú spútať. Na spoločnej skladbe motivujú každého, kto si plní sny bez ohľadu na zamestnanie

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Dvojica nás na chvíľu zoberie do roku 2015, keď vydávala prvú veľkú spoluprácu. Teraz máme možnosť počuť, ako sa po piatich rokoch posunuli.

 

Cesty Ega a speváčky, resp. raperky Simy sa spojili ešte pred vydaním projektu INÍ a odvtedy sa nerozišli. Dnes už jedna z najpopulárnejších interpretiek hosťovala aj na novom albume Kontrafaktu a Egáč nemohol chýbať na jej projekte Bombím. Práve táto spolupráca teraz dostáva vizuál, už tradične aj s filmovou vsuvkou, v rámci ktorej speváčka vysvetľuje, čo chcela textom povedať.

Dozvedáme sa to aj z jej zatiaľ posledného instagramového príspevku. „Táto skladba je inšpirovaná obdobím, kedy som začínala tvoriť vlastné skladby a zároveň som pracovala v kancelárii špedičnej firmy. Je inšpirovaná chtíčom, odhodlanosťou a vytrvalosťou, ktoré sú dôležité pre každého človeka, ktorý má sen,“ vysvetľuje Sima. O tvorbu klipu sa postaral Juraj Škula, hudbu doplnila dvojica Gajlo & SkinnyTom.

Domov
Zdieľať
Diskusia