Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. februára 2020, 18:46
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Drogy ho skoro zabili. Justin Bieber priznáva, že na liekoch a marihuane bol závislý od 13 rokov

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Nové časti dokumentárnej série o spevákovi odhaľujú temné momenty z jeho minulosti.

Nová časť dokumentárnej série o pádoch a úspechoch Justina Biebera odhaľuje jeho drogovú minulosť, o ktorej už síce v minulosti písal a priznal sa k nej, nikdy však nešpecifikoval podrobnosti. Bieber priznáva, že už v trinástich rokoch začínal ráno tak, že si dal lieky na predpis a marihuanu. Opisuje, že keď bol mladý, v hudobnom priemysle, kde sa pohyboval, to bolo normálne. 

V epizóde s príznačným názvom „The Dark Series“ spevák hovorí, že keď bol v najhoršom, bál sa, že ho závislosť na drogách zabije. Extáza, halucinogény a marihuana ho dostali do momentov, kedy členovia ochranky museli viackrát počas noci kontrolovať jeho pulz, aby sa presvedčili, že ešte dýcha. 

Odporúčané
Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana Upadol do temnoty, zrušil štvrťmiliardové turné a bojoval aj s tým, že je človekom. Justina Biebera zachránili Hailey a Ariana 1. februára 2020, 13:58

Predošlé časti dokumentárnej série na platenej časti platformy YouTube zaznamenávajú, ako sa Bieber dostal z najhoršieho a ukazujú, že sa naspäť k tvorbe popový spevák vrátil vďaka Ariane Grande, ktorá ho počas jedného zo svojich koncertov v roku 2019 vytiahla na pódium. 

Tvorcovia dokumentu venovali jednu zo štyroch častí prvej série aj vzťahu s Hailey, ktorá má rovnako veľkú zásluhu na tom, že dnes jej manžel tvorí. Už o pár týždňov vydá ďalší sólový album s názvom Changes, ktorým nadviaže na Purpose z roku 2016. 

Raketová kariéra Justina Biebera vyvrcholila práve vydaním tohto projektu. Na následnom turné síce zarobil viac ako štvrť miliardy, jeho najbližší však žili s vedomím, že duševne padol na absolútne dno. Žil v temnote a nikto netušil, čo bude ďalej a či sa ešte niekedy vráti.

Domov
Zdieľať
Diskusia