Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2020, 12:28
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Rytmus vysvetľuje, prečo je detailista, pri najväčších projektoch kontroluje aj najmenšie drobnosti. Takto vznikal dokument Tempos

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Už 27. februára sa do kín dostane celovečerný dokumentárny film Tempos. Aktuálne prebiehajú posledné prípravy a ty môžeš byť pri tom.

27. februára budú mať všetci možnosť vidieť v premiére Rytmusov dokumentárny film Tempos v domácich kinách. Mapuje v ňom 3 dekády v rape zo svojej perspektívy, pričom je on sám do príbehu zasadený veľmi autentickým spôsobom, nie však od úplného začiatku. Budeš môcť sledovať jeho detstvo a prvé stretnutia s hudbou, prvé tanečné vystúpenia, zábery z vojny a postupný kontakt s rapom za mikrofónom. 

Rytmus aktuálne prostredníctvom krátkych vlogov mapuje aj finalizáciu jedinečného projektu, keď chodí do štúdia chalanov z Tox Pro nahrávať voiceovery a dokončovať trailery. Máme možnosť vidieť, ako rieši aj posledné detaily na každom výstupe, ktorý sa dostáva k fanúšikom a sám otvorene hovorí, že ide o jeden z najväčších projektov jeho života. 

Nechýba ani množstvo vtipných momentov a taktiež rozuzlenie príbehu z minulého dielu, kedy bol člen Kontrafaktu znepokojený, že zničil disk na BWM. Nakoniec mu v salóne povedali, že ho oškrel už niekto pred ním. 

Rytmus na filme Tempos pracoval počas celého roka 2019 a pôjde o približne 90 minút exkluzívnych záberov, v ktorých uvidíme okrem jeho rodiny aj množstvo kolegov zo scény a ďalších dôležitých ľudí. Chýbať nebudú ani herci, ktorých úlohou je posunúť divákovi autentické scény a taktiež rekonštrukčné momenty, ako keď Paťo sedel doma v detskej izbe a pretáčal si kazetu ceruzkou. 

Odporúčané
Kontrafakt mohol aj skončiť, Anys nebol presvedčený, že vydrží. Rytmus sa v traileri na Tempos vracia na vojnu aj do detských čias Kontrafakt mohol aj skončiť, Anys nebol presvedčený, že vydrží. Rytmus sa v traileri na Tempos vracia na vojnu aj do detských čias 2. februára 2020, 19:20
Domov
Zdieľať
Diskusia