Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2020, 19:20
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Kontrafakt mohol aj skončiť, Anys nebol presvedčený, že vydrží. Rytmus sa v traileri na Tempos vracia na vojnu aj do detských čias

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Po prvých krátkych upútavkach Rytmus vydáva aj oficiálny trailer, z ktorého sa dozvedáme, čo všetko v celovečernom dokumente uvidíme.

Po sérii krátkych teaserov sme sa dočkali aj oficiálneho traileru na Rytmusov dokumentárny film Tempos, ktorý sa do kín dostane 27. februára. Člen Kontrafaktu v ňom bude mapovať 30 rokov hiphopu na Slovensku zo svojej perspektívy a dnes sa dozvedáme, že pôjde o kombináciu vzácnych archívnych záberov v kombinácii s aktuálnejšími vyjadreniami kolegov Rytmusa. 

Uvidíme, ako piešťanský raper vystupoval ešte ako tanečník, nechýba množstvo záberov z domu, keď trávil čas s rodinou alebo pred televíziou a tiež exkluzívny audiozáznam z vojny. Vo filme uvidíme aj krátky rozhovor Rytmusa, keď sa zúčastnil povinnej vojenskej služby. 

O produkciu celovečerného dokumentu sa postaral Red Bull v spolupráci s videoprodukčnou spoločnosťou Toxpro. Keďže tvorcovia chceli spracovať dokument čo najautentickejšie, využili hneď niekoľko dvojníkov Rytmusa, ktorí ho stvárňujú v jednotlivých fázach kariéry. Zo súčasných momentov nebude chýbať ani rozhovor s členmi Názvu Stavby, s ktorými si pán Páťa zaspomínal na to, ako rap na Slovensku vyrástol. 

Odporúčané
Podarí sa Rytmusovi schudnúť 13 kíl do konca mája? Premenu bude mapovať na YouTube Podarí sa Rytmusovi schudnúť 13 kíl do konca mája? Premenu bude mapovať na YouTube 18. januára 2020, 19:23
Domov
Zdieľať
Diskusia