Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2020, 20:21
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Final Fantasy VII ohuruje novým trailerom. Priprav sa na emotívnu a akčnú jazdu roka s japonskými úchylnosťami

TECH
Uložiť Uložené

Remake Final Fantasy vyjde s ročnou exkluzivitou pre PS4 už v apríli.

Od legendárneho ohlásenia Final Fantasy VII Remake ubehlo už takmer 5 rokov. Square Enix je povestné svojimi neuveriteľne dlhými dobami vývoja a odkladmi, a inak to nebolo ani pri tomto produkte. Dnes však už zrejme nič neohrozí termín 10. apríla 2020. Remake vyjde s ročnou exkluzivitou pre PS4, pričom bude rozdelený na niekoľko dielov. Sami producenti údajne nevedia, koľko ich presne bude.

Hra je totiž tak masívna a bohatá na obsah, že to nevedia odhadnúť. Prvého dielu prerábky FF7 sa dočkáme už o dva mesiace. Ešte pred launch trailerom nás Square chcel potešiť novými zábermi. Dnes je totiž 23. výročie od vydania pôvodnej verzie. Nižšie sa môžeš pozrieť na trailer s ústredným motívom soundtracku a získať ďalší pohľad na to, ako bude hra vyzerať. Final Fantasy VII má vynikajúci príbeh plný nezabudnuteľných postáv a momentov.

Akcia vyzerá úžasne, animácie sú na špičkovej úrovni a dizajn postáv spoločne s grafikou vyrážajú dych. Ak si ešte nikdy žiadne Final Fantasy nehral, Remake pravdepodobne najlegendárnejšej časti je ideálnym vstupným bodom.

Vysoké ambície titulu a vynikajúco vyzerajúci prezentovaný materiál spolu s kvalitou značky a tvorcov sú prísľubom, že sa môžeme tešiť na jedného z najsilnejších adeptov pre ocenenie hra roka. Nevieme sa dočkať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia