Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2020, 13:34
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Danielovi Radcliffeovi pripevnili na ruky zbrane. Ak sa nezúčastní šialenej a smrteľnej hry, zabijú ho

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Guns Akimbo vyzerá na uletenú akčnú komédiu s množstvom strieľania a smrti.

Čo keby si sa zobudil s tým, že máš na rukách pripevnené zbrane a musíš zabiť obávanú bojovníčku v reálnej hre? Presne to sa stalo Milesovi (Daniel Radcliffe), znudenému vývojárovi hier, ktorý opitý začne na internete podpichovať Skizm – tajnú organizáciu, ktorá organizuje a naživo streamuje ilegálne zápasy na život a na smrť. 

Odporúčané
Internet sa baví na Danielovi Radcliffeovi, ktorý si pri natáčaní filmu obul tigrie papuče a mával so zbraňami v rukách Internet sa baví na Danielovi Radcliffeovi, ktorý si pri natáčaní filmu obul tigrie papuče a mával so zbraňami v rukách 21. mája 2018, 16:17

Milesovi sa najskôr súboju podarí vyhnúť, no keď je v ohrození jeho bývalá priateľka Nova, neváha riskovať svoj život. Keď sa konečne zapojí do šialenej hry, chirurgicky mu pripoja zbrane k obom rukám. Jeho hlavnou protivníčkou bude Nix v podaní Samary Weaving. Tú sme si mohli naposledy užiť v skvelom filme Ready or Not. O scenár a réžiu Guns Akimbo sa postaral Jason Lei Howden (Deathgasm). 

Domov
Zdieľať
Diskusia