Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2020 o 10:04
Čas čítania 0:42
Daniel Mikolášik

SUV v plnej rýchlosti vyletelo z útesu do oceánu. Kamera oproti idúceho auta zachytila zábery ako z filmu

NEWS
Uložiť Uložené

Auto akoby sa prepadlo pod zem. Policajti po ňom stále pátrajú.

Zábery ako z akčného filmu sa podarili zaznamenať tzv. dash cam v automobile vodiča jazdiaceho popri pobreží v San Mateo County v Kalifornii. Kamera totiž úplnou náhodou zachytila moment, kedy oproti idúce SUV v plnej rýchlosti vyletelo z útesu priamo do oceánu.

Ako informuje ABC News, tmavé SUV vyletelo do zátoky Gray Whale Cove. Predpokladá sa, že dopadlo z výšky 30 až 45 metrov. Kalifornská polícia uviedla, že automobil sa zrútil do vody, ktorá bola podľa odhadu hlboká 9 až 12 metrov. Auto, ako aj jeho majiteľa, však doposiaľ stále hľadajú a pátranie im komplikujú nepriaznivé podmienky súvisiace s terénom.

Odporúčané
SUV narazilo do kamióna, zostalo zakliesnené: Šofér si to nevšimol a auto za sebou ťahal ešte 3 kilometre SUV narazilo do kamióna, zostalo zakliesnené: Šofér si to nevšimol a auto za sebou ťahal ešte 3 kilometre 26. novembra 2019 o 9:49

„Je ťažké zodpovedne určiť, čo sa v tom momente presne stalo. Nedisponujeme žiadnymi informáciami, videli sme to isté video ako aj ostatní. Ťažko povedať, či to bolo úmyselné alebo či to bola nehoda. Berieme do úvahy viaceré možnosti. Veríme, že auto sa ponorilo do vody,“ vyjadril sa kalifornský policajný dôstojník Bert Diaz.

Policajtom sa doposiaľ podarilo objaviť stopy po pneumatikách na útese a časti automobilu v Tichom oceáne. Stále však nie je jasné, či to súvisí s hľadaným vozidlom. Doposiaľ zostáva nejasné, koľko cestujúcich sa nachádzalo v SUV a prečo došlo k nehode.

Domov
Zdieľať
Diskusia