Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2019, 18:01
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jason Momoa skritizoval Chrisa Pratta za pitie z plastovej fľašky. Jeho slová komentovali stovky užívateľov

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Keď Momoa zbadal Pratta na fotografii s plastovou fľaškou, neubránil sa, aby mu napísal krátku výčitku.

AKTUALIZOVANÉ: Jason Momoa sa po nahnevaných príspevkoch užívateľov Instagramu voči Chrisovi Prattovi svojmu priateľovi ospravedlnil za to, že jeho vyjadrenie rozprúdilo vlnu negatívnej odozvy. V statuse s fotografiou so svojimi deťmi a Chrisom Prattom mu vyjadril priazeň, no zdôraznil, že jednorazové plasty musia jednoducho skončiť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies),

Nižšie uvádzame článok v pôvodnej podobe.

Chris Pratt v rámci spolupráce s Amazonom pridal na svoj Instagram fotografiu z posilňovne, na ktorej drží v ruke plastovú fľašu s vodou. Jason Momoa ako odporca jednorazových plastov preto ani na svojho kamaráta nešetril kritikou. „Bro i love u but wtf on the water bottle. No single use plastic. Come on,“ napísal do komentárov Momoa.

Jeho názor v čase písania článku získal od užívateľov takmer 42-tisíc lajkov a priamo pod neho pribudlo skoro 1 000 komentárov. Proti plastovému odpadu v posledných rokoch začala bojovať prakticky každá vyspelá krajina vrátane Slovenska. Novelou zákona o odpadoch naši poslanci schválili zákaz mnohých výrobkov z jednorazových plastov, ktorý bude platný od roku 2021.

Charizmatického Jasona Momou môžeš poznať predovšetkým vďaka jeho postave Khala Droga z prvej série populárneho seriálu Game of Thrones. Jeho druhou veľkou rolou sa stal Aquaman od DC.

Chris Pratt zožal úspech v konkurencii Marvelu, kde v sérii Guardians of the Galaxy stvárňuje postavu Star Lorda. Do pozornosti divákov sa ale dostal aj prostredníctvom dvoch častí Jurassic World.

Odporúčané
V žalúdku mŕtvej veľryby našli 100 kilogramov odpadu, vrátane rybárskych sietí či plastových pohárov V žalúdku mŕtvej veľryby našli 100 kilogramov odpadu, vrátane rybárskych sietí či plastových pohárov 2. decembra 2019, 14:19
Domov
Zdieľať
Diskusia