Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019, 10:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Finále Vikingov: Ivar hľadá spojencov k útoku na Bjornovu armádu. Priprav sa na krvavý boj Vikingov s Rusmi

FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Zákerný Ivar sa vydal po Hodvábnej ceste a našiel krvilačných spolubojovníkov.

Už záver piatej série nám potvrdil, že sa porazený Ivar nemieni určite vzdať, a preto sa vydáva hľadať spojencov. Počas dlhej cesty sa značne zmenil jeho fyzický vzhľad, no nič nenasvedčuje tomu, že by stratil chuť na pomstu.

V nižšie priloženom videu môžeš sledovať prvé minúty z finálnej série obľúbeného seriálu Vikingovia, počas ktorých vyhnaný Viking putuje po Hodvábnej ceste. Trailer k 6. sérii nám jasne naznačil, že jeho púť bude úspešná – Ivar si totiž na pomoc privedie bojovníkov z Ruska a ich vodcu Olega (Danila Kozlovsky).

O záverečný bratovražedný súboj pri Kattegate sa teda nemusíš obávať. Otázka znie, kto všetko sa pridá na Ivarovu stranu a koľkí aktuálni spojenci kráľa Kattegatu Bjorna nakoniec otočia kabát.

Poslednú sériu budeme môcť sledovať od 4. decembra 2019, pričom nás čakajú dve várky desiatich epizód. Na režisérsku stoličku sa v záverečnej sérii posadila aj Katheryn Winnick, ktorá v seriáli stvárňuje tvrdú, ale krásnu bojovníčku Lagerthu.

Nech už dopadnú boje o Kattegat akokoľvek, po konci seriálu na nás bude čakať sequelový projekt s názvom Vikings: Valhalla. V ňom sa časovo presunieme zhruba o 100 rokov dopredu. Podľa vyjadrenia tvorcov sa môžeme tešiť na historické osobnosti, ako Leif Erikson, Harald Sigurdson, Freydis či Viliam Dobyvateľ.

Odporúčané
Vikingovia pokračujú na Netflixe: Príbeh sa posunie o 100 rokov dopredu a uvidíme slávnych bojovníkov Vikingovia pokračujú na Netflixe: Príbeh sa posunie o 100 rokov dopredu a uvidíme slávnych bojovníkov 20. novembra 2019, 16:42
Domov
Zdieľať
Diskusia