Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2019, 9:49
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

SUV narazilo do kamióna, zostalo zakliesnené: Šofér si to nevšimol a auto za sebou ťahal ešte 3 kilometre

NEWS ČÍNA
Uložiť Uložené

Kuriózny príbeh z Číny zachytila aj kamera na ceste.

Tomu hovoríme šťastie! Napriek tomu, že vodič SUV v jednej z čínskych provincií za volantom podľahol únave a so zatvorenými očami narazil do zadnej časti kamióna, nikomu sa nič nestalo. Nehoda však nekončila nárazom: vodič kamiónu si ju ani nevšimol a veselo pokračoval v ceste ešte niekoľko kilometrov. Píše TV Markíza.

Zastavili ho ďalší šoféri

Vodič SUV narazil do kamióna pred sebou počas mikrospánku, prebudila ho až nehoda. Auto však zostalo zakliesnené a vodič kamióna si to nevšimol. Malé auto tak za sebou ťahal ešte tri kilometre. Zastavil až keď ho predbehol a vybrzdil iný vodič. Nikomu sa našťastie nič nestalo.

Odporúčané
5 najtragickejších dopravných nehôd autobusov na Slovensku 5 najtragickejších dopravných nehôd autobusov na Slovensku 13. novembra 2019, 18:10

Vodič SUV neskôr priznal, že šoféroval 8 hodín bez prestávky a kvôli únave ho zastihol mikrospánok. Polícia ho pokarhala a vypísala mu pokutu. Nie nadarmo sa odporúča, aby si ľudia sadali za volant oddýchnutí. 

Pozri si video, na ktorom vidieť SUV zakliesnené v zadnej časti kamióna

Domov
Zdieľať
Diskusia