Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 20:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Casey Neistat je v Košiciach a stretáva sa so Slovákmi. Zistili sme, čo v našej krajine robí

NEWS KOŠICE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Mladý Košičan nám prezradil, čo robí na Slovensku jeden z najpopulárnejších youtuberov na planéte.

Jeden z najpopulárnejších youtuberov planéty Casey Neistat sa v posledných dňoch pohybuje po Košiciach a nám sa podarilo zistiť, čo u nás robí. Už včera s ním zverejnil fotku Bekim, ktorého dokonca začal sledovať na Instagrame: „Bývame v rovnakom hoteli, tak sme si spravili fotku,“ prezradil Bekim pre Refresher. „Myslím, že tu bol na nejakej párty, viac sme sa nerozprávali o konkrétnych plánoch, neskôr som si všimol, že ma začal sledovať na Instagrame, tak som mu to opätoval,“ dodáva s úsmevom. 

„Spoločné plány zatiaľ nemáme, ale viem, že teraz išiel na izbu, tak rozmýšľam, že mu zaklopem a pozvem ho na pivo, ale ešte uvidíme,“ uzatvára Bekim.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa bekimko (@bekimko),

Dnes sa s Caseym stretol aj mladý Košičan Dávid Polák, ktorému sa podarilo zistiť ešte viac ako Bekimovi. „Stretli sme sa až dvakrát, prvýkrát pri hoteli, v ktorom býva a neskôr opäť náhodne na Hlavnej ulici,“ hovorí Dávid. 

Odporúčané
Miluje filmárčinu a stihol už navštíviť aj štúdio Caseyho Neistata. Bača chce na YouTube najmä vzdelávať Miluje filmárčinu a stihol už navštíviť aj štúdio Caseyho Neistata. Bača chce na YouTube najmä vzdelávať 23. novembra 2017, 8:29

A čo tu v skutočnosti hviezdny autor vlogov robí? „Natáča dokumentárny film o Dávidovi Dobríkovi,“ prezradil nám mladý fanúšik z východu, ktorému sa to podarilo zistiť tak, že mu Casey dal podpísať (pravdepodobne GDPR) dokument, kde bolo napísané, že súhlasí s použitím svojej tváre v tomto dokumente. 

Dávid Polák sa s Caseym stretol už v minulosti v New Yorku a podľa jeho slov si ho youtuber pamätal. „Pýtal som sa ho len základné veci, aj som mu povedal, že sme sa už stretli pred troma rokmi a on, že áno, že si spomína, tak som si len v hlave povedal, že určite,“ dodáva Dávid s úsmevom. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ™ (@_davidpolak_),

Domov
Zdieľať
Diskusia