Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2019, 11:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Priatelia by sa mohli dočkať spoločného špeciálu pod taktovkou HBO Max

FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Takýto námet znie rozhodne lákavo.

Nič nie je isté, takže treba zdôrazniť, že na oslavy je zatiaľ ešte priskoro. Podľa zdrojov známeho zahraničného portálu The Hollywood Reporter chce však HBO Max natočiť špeciál so starou partiou Priateľov, a teda s Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisou Kudrow (Phoebe), Mattom LeBlancom (Joey), Matthewom Perrym (Chandler) a Davidom Schwimmerom (Ross).

Odporúčané
10 najvtipnejších scén s Joeym a Chandlerom, ktoré nás v Priateľoch dostávali do kolien 10 najvtipnejších scén s Joeym a Chandlerom, ktoré nás v Priateľoch dostávali do kolien 20. septembra 2018, 13:52

Dohoda medzi zúčastnenými zatiaľ nepadla, ale záujem údajne prejavilo celé pôvodné obsadenie. Scenár k tomuto projektu ešte nie je napísaný, takže vôbec netušíme, čo od neho môžeme čakať. V každom prípade môžu byť ale fanúšikovia tohto geniálneho seriálu v strehu. Warner Bros. Television a HBO Max, pochopiteľne, odmietli danú informáciu komentovať.

Pripomeňme si, že sme celú hereckú šestku mohli naposledy vidieť vďaka fotografii publikovanej Jennifer Aniston. Sympatická herečka predtým nemala založený Instagram, takže išlo o jej debutový príspevok. Ním však dokázala za krátkych 5 hodín 16 minút prilákať milión sledovateľov, čím prekonala pôvodný rekord princa Harryho a jeho manželky Meghan.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Domov
Zdieľať
Diskusia