Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. apríla 2016, 23:09
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Benedict Cumberbatch nahovorí nového Grincha od tvorcov Ja zloduch a Mimoni

FILMY A SERIÁLY THE GRINCH
Uložiť Uložené

Trojka Despicable Me prichádza a spolu s ňou aj hviezda známa z televízneho Sherlocka.

Keď sa opýtate mladého diváka, či by si prial ešte jednu celovečernú snímku od jeho obľúbenej filmovej série, s veľkou pravdepodobnosťou by vám povedal áno. Štúdio Universal sa po ziskovo úspešnom Despicable Me, jeho sequely a spin-offe s názvom Minions rozhodlo pokračovať ďalej, a preto v roku 2017 dostaneme ešte jednu porciu zábavy v podaní malých žltých veselých tvorov. Treyovi Parkerovi, vo svete známemu vďaka spolupráci na South Parku, bola ponúknutá rola hlavného záporáka - Balthazara Bratta. Ten bol detskou hviezdou a keď vyrástol, bol posadnutý postavou, ktorú hral vo svojom mladom veku. Hovorí sa, že by mal byť Gruovým najimpozantnejším nepriateľom, na čo sme určite zvedaví.

Benedict Cumberbatch nahovorí nového Grincha od tvorcov Ja zloduch a Mimoni
Zdroj: Universal/Illumination

Tvorcovia Despicable Me však majú oveľa väčšie ambície, než sa zdá. A ich veľké plány zahrňujú aj momentálnu obrovskú hviezdu, Benedicta Cumberbatcha (Sherlock). Ten má za sebou nakrúcanie Doctora Strange, ktorý je už vo fáze post-produkcie a medzi jeho ďalšie projekty patrí aj animovaná snímka How the Grinch Stole Christmas. Z názvu už možno tušíte, že pôjde o filmové stvárnenie zelenej postavičky Grincha. Ten sa už ukázal v roku 2000 v rovnomennom celovečeráku a na plátne sa objaví znova už budúci rok. Hlas Benedicta sme už počuli napríklad v Hobbitovi, kde nahovoril draka Smauga a veríme, že nás očarí aj tentokrát. Grinch príde 10. novembra 2017, zatiaľ čo Despicable Me 3 (Ja, zloduch 3) zavíta do kín o čosi skôr, a to 30. júna 2017

Domov
Zdieľať
Diskusia