Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2016, 13:30
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Režisér Snowpiercera spája Gylenhaala, Tildu Swinton a Paula Dana v novom filme Okja

FILMY A SERIÁLY JAKE GYLLENHAAL OKJA
Uložiť Uložené

Kvalitné obsadenie a zaujímavý príbeh? Sem s tým!

Snowpiercer je film, ktorý dozaista poznáte aj z tohto portálu. Informovali sme vás o ňom v súvislosti s nedocenenými filmami, ktoré ste v roku 2013 nemali premeškať a taktiež obsadil solídne 10. miesto v rebríčku najlepších post-apo filmov 21. storočia. Za jeho popularitou prvotne síce stál Chris Evans či Tilda Swinton, avšak jeho kvalitu vytiahol na povrch najmä samotný kórejský režisér Bong Joon-Hu. Ten rozhodne nehodlá spomaliť a čoraz viac si buduje renomé aj v Hollywoodskych kruhoch. Jeho najnovším počinom bude zaujímavo znejúce dobrodružné sci-fi Okja, ktoré láka perfektným obsadením. To tvorí už známa Tilda Swinton (Hail, Caesar!), obľúbený Jake Gyllenhaal (Nightcrawler) a talentovaný Paul Dano (Prisoners). Dopĺňať ich bude napríklad Steven Yeun (Glenn z The Walking Dead), Shirley Henderson (Trainspotting) či Lily Collins (The Blind Side). Bong napísal scenár spoločne Jonom Ronsonom (Frank) a na produkcii sa bude podielať aj Brad Pitt so svojou spoločnosťou Plan B. Je tiež dôležité spomenúť, že za všetkým Netflix, ktorý iba pred pár dňami oznámil, že sa začalo natáčať.

Odporúčané
RECENZIA: Ambulance RECENZIA: Ambulance 17. marca 2022, 13:30

„S filmom Okja chcem ukázať ľudom aká krása, no zároveň aj hrôza môže existovať vo vzájomnom vzťahu človeka a zvieraťa." Takto označil film režisér Bong a podľa príbehu, ktorý poskytuje portál THRsa nemusíte báť, že by išlo o niečo klišovité. Dostaneme totiž dej, v ktorom sa mladé dievča (Seohyun An) spriatelí s geneticky modifikovaným prasaťom menom Okja. Prasa však narastie do gigantickej veľkosti a obrovská korporácia, v ktorej čele sa nachádza Tilda Swinton, si plánuje vziať späť to, čo vytvorila. Dievča sa teda musí vydať na misiu a získať ho späť. Asistovať jej v tom bude pravdepodobne mužské osadenstvo filmu, keďže Dano si zahrá zvieracieho aktivistu, snažiaceho sa odhaliť verejnosti plány zlej korporácie a Gyllenhaal sa prevtelí do roly zoológa.

(Snowpiercer mnohých presvedčil. Čo vy na to? Dáte novému filmu šancu?)

Režisér Snowpiercera spája Gylenhaala, Tildu Swinton a Paula Dana v novom filme Okja
Zdroj: RADiUS/TWC
Domov
Zdieľať
Diskusia