Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2016, 17:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Izolovaná a zranená Blake Lively nesmie stratiť odhodlanie. Čaká ju totiž boj o život so žralokom

FILMY A SERIÁLY BLAKE LIVELY VIDEO
Uložiť Uložené

Survival thriller s názvom The Shallows dostáva už v poradí druhý trailer a ukazuje tak ďalšiu lákavú porciu nových záberov.

Sľubne vyzerajúci survival thriller s názvom The Shallows, ktorý sa prvou ukážkou predstavil pomerne nedávno, nás zaujal najmä krásnou Blake Lively (The Age of Adaline, Savages, The Town), oku lahodiacim prostredím a prísľubom poriadneho napätia. Od dnes sú však naše očakávania ešte o čosi väčšie, pretože iba pred malou chvíľou bol zverejnený trailer s poradovým číslom dva (pod textom). Jeho stopáž je totiž o celú minútu dlhšia, odhaľuje oveľa viac lákavých záberov a pokiaľ hlavná protagonistka podá naozaj kvalitný výkon, tak sa máme skutočne na čo tešiť.

Príbeh sa sústredí na Nancy, mladú surfistku, ktorá sa jedného dňa rozhodne, že vyskúša vlny na odľahlej pláži. Všetko sa ale zmení v momente, keď sa po útoku veľkým bielym žralokom ocitne zranená na malom kúsku útesu. Aj keď ju od brehu delí menej ako 200 metrov, jej šance na prežitie sú vďaka číhajúcemu vodnému predátorovi skutočne nízke. Pokiaľ teda chce z tejto šlamastiky vyviaznuť živá, musí pozbierať všetku odvahu a pokúsiť sa o nemožné. Režíruje Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Unknown, Orphan), o scenár sa postaral pomerne neznámy Anthony Jaswinski, hudobnú stránku má na starosti talentovaný skladateľ Marco Beltrami a popri vyššie spomínanej Blake sa objaví aj Óscar Jaenada či Sedona Legge. Premiéra je u nás momentálne naplánovaná na 18. augusta 2016. Uvažujete o návšteve kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia