Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2016, 15:12
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér Warriora nás v blížiacom sa thrilleri The Accountant láka na intenzívny thrillerový zážitok

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Napínavo vyzerajúci film s vynikajúcim obsadením láka vynikajúcim trailerom.

Spočiatku sa to javí ako príbeh trochu autistického matematického génia, aby sa to následne preklopilo v mimoriadne zaujímavo pôsobiaci krimi thriller. Ben Affleck si vo filme The Accountant zahrá na prvý pohľad nenápadného Christiana Wolffa, ktorý ako účtovník pracuje pre najnebezpečnejšie zločinecké organizácie na svete. Tentokrát sa však jeho rutina naštrbí, keď prijme ako klienta firmu, kde mladá účtovníčka (Anna Kendrick) odhalila podozrivé transakcie. A že odkrytie tejto záhady bude životu nebezpečné, nás úspešne presviedča aj druhý trailer.

Gavin O'Connor sa očividne chce trochu ospravedlniť za nemastnú-neslanú kovbojku Jane Got a Gun a The Accountant vyzerá ako jeho návrat do formy. Vyvstáva pred nami totiž zaujímavý, originálne pôsobiaci príbeh, v ktorom už z upútavky cítiť pevné režisérske vedenie a cit pre dávkovanie atmosféry. Takže s trochou šťastia nepôjde o prázdny akčný výplach, ale o ambiciózny thriller, ktorému sa oplatí venovať pozornosť. A to aj kvôli obsadeniu. Ben Affleck už potvrdil, že kriminálne príbehy mu cudzie nie sú - či už ako herec (Stratené dievča) alebo režisér (Zbohom, baby) a je fajn, že môžeme sympatickú Annu Kendrick vidieť aj v niečom inom, než tuctovej romantickej komédii. Pridajte si k tomu skúseného, Oscarom ovenčeného matadora J. K. Simmonsa a je jasné, že s týmito ingredienciami má The Accountant zamiesené na veľmi výživný zážitok. Zistiť, či sa film naozaj podaril, budeme môcť už 27. októbra tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia